Skin Energy - Satin Soft Cream 60 ml+Sublime Intensive Srm 30 ml

Skin Energy - Satin Soft Cream 60 ml+Sublime Intensive Srm 30 ml

160,00 €
sis. 24 % ALV
Kosteuttava ja korjaava hyaluronihappovoide 60 ml ja kosteuttava hyaluronihappo seerumi 30 ml

Kotikäyttöön tarkoitettu anti-age voide Satin Soft Cream, sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Aktiiviaineet: Pieni molekyylinen hyaluronihappo pystyy imeytymään syvälle ihoon. Se vaikuttaa kosteustasapainoon, ravitsee ja laajentaa kapillareeja. Keskikokoiset molekyylit kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät kosteustasapainoa. Suurimolekyylinen hyaluronihappo täyttää välittömästi ryppyjä ja juonteita. Vehnäproteiini on yksi tehokkaimmista aktiiviaineista supistamaan ja tasoittamaan ihohuokosia. sen vaikutuksesta iho jää posliiniseksi. Hyaluron Éclat Superbe tuotteiden kollageeni saadaan soijasta ja mustikoista. Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä merkitys ihon kimmoisuudessa ja rakenteessa. Lisäksi sillä on suuri vaikutus solujen uusiutumisprosessissa. Liukeneva kollageeni sisältää vettä ja kollageenin mikrokuituja. Sillä on vaikutusta myös ihon oman kollageenin muodostumisessa. Kosteuttaa, korjaa ja uudistaa. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Aktivoi kollageenisynteesiä. Neutraloi vapaita radikaaleja, korjaa ihon vaurioita. 

Serum Eclat Sublime on täydellinen anti-age seerumi. Se sisältää korkean konsentraation aktiiviaineita, hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, guggul resiniä, riisi-, soija- sekä vehnäproteiinia  ja oliiviöljyä.

Guggul Resin on Commiphora mukul –puusta eristettävä hartsimainen kasviuute, jolla on tulehdusta lievittävä ja antioksidatiivinen vaikutus. Se on  vaikutukseltaan ikääntymistä hidastava ja vapaita radikaaleja sitova.

Seerumissa on ylellinen koostumus ja se kosteuttaa, tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ihoa. Seerumi on ideaali 40 + iholle. Levitä kolme tippaa seerumia kasvojen, kaulan ja decolleten alueelle aamuin illoin. Hiero, kunnes seerumi on täysin imeytynyt ihoon. Lisää ihollesi sopiva voide. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.