Skin Booster - Reinforcing Night Cream 50ml+Sublime Intensive Srm 30ml

Skin Booster - Reinforcing Night Cream 50ml+Sublime Intensive Srm 30ml

150,00 €
sis. 24 % ALV
Pakkauksessa täyteläinen ja korjaava yövoide 50 ml ja kosteuttava hyaluronihappo seerumi 30 ml

Ravitseva ja ihon pehmeänä pitävä yövoide sisältää nanokapseloituja aktiiviaineita. Levitä tuotetta pieni määrä kasvoille ja kaulalle aamulla ja/tai illalla. Se sisältää venhnänalkiö- ja neitsyt oliiviöljyä, ruusua, allantoiinia, royal jellyä ja voipuun voita. Iho on käytön jälkeen tasainen ja pehmeä.

Sublime Intensive Serum on täydellinen anti-age seerumi. Se sisältää korkean konsentraation aktiiviaineita, hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, guggul resiniä, riisi-, soija- sekä vehnäproteiinia  ja oliiviöljyä.

Guggul Resin on Commiphora mukul –puusta eristettävä hartsimainen kasviuute, jolla on tulehdusta lievittävä ja antioksidatiivinen vaikutus. Se on  vaikutukseltaan ikääntymistä hidastava ja vapaita radikaaleja sitova.

Seerumissa on ylellinen koostumus ja se kosteuttaa, tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ihoa. Seerumi on ideaali 40 + iholle. Levitä kolme tippaa seerumia kasvojen, kaulan ja decolleten alueelle aamuin illoin. Hiero, kunnes seerumi on täysin imeytynyt ihoon. Lisää ihollesi sopiva voide. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.