Tehokas hyaluronihappohoito

Tehokas hyaluronihappohoito

Talvella iho kuivuu ja tarvitsee runsaasti kosteuttavia ja hoitavia tuotteita. Tämä hoito sopii erinomaisesti n 35 -40-vuotiaasta alkaen esim. 3 kerran sarjahoitona, 1 hoito/viiko. 

WHERTEIMAR - HYALURON ÉCLAT SUPERBE

Natural Cosmetics With a High Concentration of Active Ingredients

Aktiiviaineet:

HYALURONIHAPPO 3 MOLEKYYKLIKOKOA, KORKEA KONSENTRAATIO:

Pieni molekyylinen hyaluronihappo pystyy imeytymään syvälle ihoon. Se vaikuttaa kosteustasapainoon, ravitsee ja laajentaa kapillareeja. Keskikokoiset molekyylit kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät kosteustasapainoa. Suurimolekyylinen hyaluronihappo täyttää välittömästi ryppyjä ja juonteita.

HYDROLYSOITU VEHNÄPROTEIINI:

Vehnäproteiini on yksi tehokkaimmista aktiiviaineista supistamaan ja tasoittamaan ihohuokosia. Sen vaikutuksesta iho jää posliiniseksi.

KOLLAGEENI:

Hyaluron Éclat Superbe tuotteiden kollageeni saadaan soijasta ja mustikoista. Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä merkitys ihon kimmoisuudessa ja rakenteessa. Lisäksi sillä on suuri vaikutus solujen uusiutumisprosessissa. Liukeneva kollageeni sisältää vettä ja kollageenin mikrokuituja. Sillä on vaikutusta myös ihon oman kollageenin muodostumisessa.

Tarvittavat tuotteet:

Pintapuhdistus: Cleansing Milk, Cleansing Gel ja Tonic Lotion

Kuorinta: tehokas kaksoiskuorinta esimerkiksi 

Diamond Resurfacing Corrective Treatment ja Enzymatic Exfoliating Treatment 

Seerumi: ryppyjen ja juonteiden täyttöön Replenishing Cream. 

Hieronta: Redensifying Cream -ammattikäyttöön tarkoitettu ihoa kiinteyttävä voide sisältää tehokkaasti vaikuttavaa hyaluronihappoa ja muita anti-ageing aktiiviaineita. Välittömästi näkyvät tulokset!

Naamio:  Masque Éclat - Intensive Facial Treatment Mask  ammattikäyttöön tarkoitettu ihoa uudistava hyaluronihapponaamio on tehokas antioksidantti ja sen imeytymiskapasiteetti tehostaa solujen metaboliaa elvyttäen ihoa. Sen ainutlaatuinen rakenne auttaa lisäämään ihon elastisuutta, vähentämään juonteita ja ryppyjä sekä kirkastamaan ihoa. Käyttö: Hyaluron Éclat Superbe -hoidon jälkeen avaa naamion suojapussi ja ota naamio esille. Poista kovempi suojapaperi. Aseta naamio kasvoille ja poista toinen suojapaperi. Vaikutusaika on 20 minuuttia, jonka aikana voit tehdä kevyttä hierontaa naamion päällä, tehostaen naamion vaikutusta.

Kotihoitotuotteeksi: Satin Soft Cream anti-age voide sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Se kosteuttaa ja korjaa ihoa. Hyaluronihappo, kollageeni ja vehnäproteiini aktivoivat kollageenisynteesiä, palauttaen ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden. Kolmoisvaikutus: pitkävaikutteinen, ylläpitävä vaikutus ja välitön tulos!

1) Puhdista iho ja silmämeikki Cleansing Milkillä. Ota pieni määrä Cleansing Geliä ja tee kaksoispuhdistus, viimeistele Tonic Lotionilla.

2) Kaksoiskuorinta: Levitä pieni määrä timantti-glykolihappokuorintaa kasvoille ja kaulalle, kitkaa maksimissaan 2 minuuttia, poista sienillä. Viimeistele kasvovedellä. Levitä entsyymikuorinta vaikuttamaan kasvoille ja kaulalle 5 minuutiksi. Poista sienillä.

3) Levitä Replenishing Creamiä rypyille ja juonteille - tee aktivoivaa hierontaa, esim. nipistelyt, rullaukset.

4) Tee hieronta Redensifying Creamillä.

5) Masque Eclat -naamio: avaa naamion suojapussi ja ota naamio esille. Poista kovempi suojapaperi. Aseta naamio kasvoille ja poista toinen suojapaperi. Vaikutusaika on 20 minuuttia, jonka aikana voit tehdä kevyttä hierontaa naamion päällä, tehostaen naamion vaikutusta. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja lisää tarvittaessa loppuvoide.

Iho on kirkas, elinvoimainen, kosteutettu, kiinteämpi, rypyt ja juonteet ovat tasoittuneet.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.