Tervetuloa VIVECOS –verkkokauppaan!

Vivecos on toiminut ammattikosmetiikan maahantuojana vuodesta 2011. Ammattikosmetiikkaa käyttävät ja myyvät koulutetut kosmetologit kauneushoitoloissa. Se on korkealaatuista, turvallista ja tehokasta. Käytämme kaikkia kaupassa myytäviä tuotteita kauneushoitolassamme Hyvänolonkeskus Cooltimessa Karkkilassa, joten tuotteiden toimivuus ja laatu on testattu tarkoin. Vivecos -verkkokauppa on juuri sinulle, joka arvostat laadukkaita tuotteita ja niiden yksinkertaista käyttöä, nautinnosta tinkimättä.

Vivecos –verkkokaupassa voit tutustua valikoimaamme, tilata tuotteita ja löytää kauneushoitolat, joista tuotteitamme ja erikoishoitoja on saatavilla. Suurin osa tuotteistamme on tarkoitettu ihonhoitoon ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Löydät kaupasta myös mm. kynsilakkoja, viiloja, hiustenhoitotuotteita jne. 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, autamme mielellämme!

Kauneusalan ammattilainen tai alaa opiskeleva - rekisteröidy, ilmoita Y-tunnuksesi tai opiskelupaikkasi, niin aktivoimme ammattilaistilisi. Ammattilaisena näet koko tuotevalikoimamme.

Luonnollista ihonhoitoa ihan jokaiselle! Loistavia tuloksia laadukkailla tuotteilla, joiden kanssa mekin työskentelemme päivittäin! Juuri sinulle, joka haluat näkyviä tuloksia – turvallisia ja laadukkaita tuotteita sekä nautinnollista ihonhoitoa.

VIVECOS

Tammelantie 4-6, 03600 KARKKILA 

Y-tunnus: 2085097-7


Asiakaspalvelu

Puh:045 258 1616 myös WhatsApp

Sähköposti: myynti@vivecos.fi